Soluții integrate de business


Soluții integrate de business


Optimizare, eficiență, orientați către rezultat. Aport de vitamină. BrandBerry oferă următoarele soluții integrate de business:

 • Entry/Expansion Strategies

 • Studii de Fezabilitate

 • Planuri de Afaceri

 • Planuri de comunicare

 • Analize sectoriale

 • Start-up Advice

BrandBerry este un aport de vitamină pentru partenerii săi. De aceea,  misiunea BrandBerry începe cu adevărat după elaborarea raportului cercetării prin angrenarea acțiunilor concrete de dezvoltare, marketing, și optimizare de business.

Cele mai importante analize și concluzii ale cercetării sunt înglobate într-un plan de propuneri și acțiuni concrete. Experții cheie în consultanță de business ai BrandBerry, Romulus Oprica și Dorin Alexandrescu, cu experiență de peste 7  ani fiecare în consultanță, ajută clienții în dezvoltarea și implementarea step-by-step a soluțiilor propuse.

Prin adoptarea acestor servicii integrate, BrandBerry devine partenerul pe termen lung pentru clienții săi și un vector de creștere pentru aceștia.

Experții noștri cheie în soluții integrateRomulus este Doctor în Sociologie și are experienţă de peste 15 ani în cercetarea de piaţă (cantitativă şi calitativă) şi consultanţă de marketing, având o bună cunoaştere a pieţei locale în domenii precum retail, farma, sau auto. Este specialist în rețele sociale și comportament de consum şi membru al organizaţiei profesionale ESOMAR.


Dorin Alexandrescu este consultant în branding, marketing și business dar și designer grafic. A livrat peste 50 de proiecte de branding, marketing & cercetare de marketing, analize sectoriale, către start-up-uri, companii medii sau investitori străini. Este freelancer, partener în Romania al companiei de consultanță în investiții Start Ukraine și partener în compania de cercetări de piață BrandBerry din toamna anului 2014.

Contactează-l pe Romulus sau pe Dorin: Mesajul tău va ajunge direct în emailul său. Îți va răspunde cât poate de repede. 

  Nume:(*)

  Email:(*)

  Telefon:(*)

  Mesaj:(*)

  captcha

  Introdu codul din imagine: