Soluții integrate de business


Soluții integrate de business


Optimizare, eficiență, orientați către rezultat. Aport de vitamină. BrandBerry oferă următoarele soluții integrate de business:

 • Entry/Expansion Strategies

 • Studii de Fezabilitate

 • Planuri de Afaceri

 • Planuri de comunicare

 • Analize sectoriale

 • Start-up Advice

BrandBerry este un aport de vitamină pentru partenerii săi. De aceea,  misiunea BrandBerry începe cu adevărat după elaborarea raportului cercetării prin angrenarea acțiunilor concrete de dezvoltare, marketing, și optimizare de business.

Cele mai importante analize și concluzii ale cercetării sunt înglobate într-un plan de propuneri și acțiuni concrete. Experții cheie în consultanță de business ai BrandBerry, Romulus Oprica și Dorin Alexandrescu, cu experiență de peste 7  ani fiecare în consultanță, ajută clienții în dezvoltarea și implementarea step-by-step a soluțiilor propuse.

Prin adoptarea acestor servicii integrate, BrandBerry devine partenerul pe termen lung pentru clienții săi și un vector de creștere pentru aceștia.

Experții noștri cheie în soluții integrateRomulus este Doctor în Sociologie și are experienţă de peste 20 de ani în cercetarea de piaţă (cantitativă şi calitativă) şi consultanţă de marketing, având o bună cunoaştere a pieţei locale în domenii precum retail, farma, sau auto. Este specialist în rețele sociale și comportament de consum şi membru al organizaţiei profesionale ESOMAR.


Bogdan este doctor în sociologie și are peste 20 de ani experiență. Este cercetător al Academiei Române, ICCV, evaluator al EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency of the European Commission) și consultant pentru diverse agenţii guvernamentale, companii sau ONG-uri, incluzând The World Bank, UNDP, BERD, UNICEF, UNESCO, Soros Foundation, USAID, Ministerul Educaţiei, Preşedinţia României, Renault, OMV-Petrom, etc.

Contactează-l pe Romulus sau pe Călin: Mesajul tău va ajunge direct în emailul său. Îți va răspunde cât poate de repede.

  Nume:(*)

  Email:(*)

  Telefon:(*)

  Mesaj:(*)

  captcha

  Introdu codul din imagine: