Marketing & Branding


Marketing & Branding


Ingrediente secrete, personal touch, storytelling, 100% visual. BrandBerry oferă următoarele soluții de marketing, comunicare și branding:

 • Strategii de Marketing complete

 • Poziționare pe Piață

 • Planuri de Comunicare

 • Branding & Brand Planning

 • Identitate Vizuală

BrandBerry observă comportamentul clienților și al concurenței și analizează în profunzime căile potențiale de dezvoltare pentru client. Tocmai de aceea, abordările de marketing vin în mod logic datorită implicării în proiecte a experților noștri în marketing și comunicare, cu expertiză pe diferite piețe și domenii.

Orice cercetare de piață impecabilă trebuie să conducă la decizii inovative ale departamentului de marketing. BrandBerry înțelege acest lucru și propune strategii de atragere a clienților, planificări de branding și identitate vizuală care deosebește clienții pe piață.

Experții noștri cheie în marketing și brandingRomulus este Doctor în Sociologie și are experienţă de peste 20 de ani în cercetarea de piaţă (cantitativă şi calitativă) şi consultanţă de marketing, având o bună cunoaştere a pieţei locale în domenii precum retail, farma, sau auto. Este specialist în rețele sociale și comportament de consum şi membru al organizaţiei profesionale ESOMAR.

Contactează-l pe Romulus. Mesajul tău va ajunge direct în emailul său. Îți va răspunde cât poate de repede.

  Nume:(*)

  Email:(*)

  Telefon:(*)

  Mesaj:(*)

  captcha

  Introdu codul din imagine: