DATA VAULT ASSESSMENT

Berries (5.1)

Evaluarea datelor companiei


Voi știți ce date aveți în companie? Majoritatea companiilor au resurse despre care fie nu știu, fie știu dar nu le pot utiliza pentru că nu au know-how-ul necesar; identificarea lor fiind o adevărată ”vânătoare de comori”.

BrandBerry te ajută să identifici comorile din compania ta:

 • Data Mining & Classification (clustering)

 • Data Architecture

 • Big Data Assessment

 • Hands-on proposal for data analysis

Data vault assessment, sau, în traducere, Data Treasure Hunt. Fiecare firmă stă pe o bogăție de date. Noi îi evaluăm avuția și îi spunem la ce o poate folosi. Vorbim cu oameni cheie din firmă, evaluăm procese de colectare de date, pe care uneori nu le definiți ca atare, și vă arătăm ce puteți face cu bani incredibil de puțini.

2 dintre experții noștri cheieRomulus este Doctor în Sociologie și are experienţă de peste 20 de ani în cercetarea de piaţă (cantitativă şi calitativă) şi consultanţă de marketing, având o bună cunoaştere a pieţei locale în domenii precum retail, farma, sau auto. Este specialist în rețele sociale și comportament de consum şi membru al organizaţiei profesionale ESOMAR.


Bogdan este doctor în sociologie și are peste 20 de ani experiență. Este cercetător al Academiei Române, ICCV, evaluator al EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency of the European Commission) și consultant pentru diverse agenţii guvernamentale, companii sau ONG-uri, incluzând The World Bank, UNDP, BERD, UNICEF, UNESCO, Soros Foundation, USAID, Ministerul Educaţiei, Preşedinţia României, Renault, OMV-Petrom, etc.

Contactează-ne! Îți vom răspunde repede.

  Nume:(*)

  Email:(*)

  Telefon:(*)

  Mesaj:(*)

  captcha

  Introdu codul din imagine: