SUPPLIER COMPLIANCE ADVISORY

Berries (5.1)

Audit & consultanță de marketing


Ce faci când vrei să afli ce gândesc clienții tăi? La cine apelezi? Ce-i ceri furnizorului de studii de piață? Cum controlezi corectitudinea datelor? Ce faci cu rapoartele pe care le primești?

BrandBerry îți oferă răspuns la toate aceste întrebări astfel:

 • suport în setarea obiectivelor de cercetare

 • suport în realizarea caietului de sarcini

 • sprijin/audit în selecția și verificarea furnizorilor de servicii de cercetare

 • evaluarea ofertelor și sugestii pentru o negociere optimă

 • auditarea rapoartelor de analiză

 • validarea datelor

 • facilitarea interpretării și sugestii de utilizare superioară a datelor primite

În esență, este un serviciu de consultanță în cercetare de piață și audit al serviciilor oferite de diverși furnizori în acest domeniu. În felul acesta vă ajutăm să obțineți cel mai bun serviciu, cu un buget onest.

Mai mult decât atât, suntem alături de clienții noștri și îi ajutăm să înțeleagă mai bine datele primite, astfel încât să ia cele mai bune decizii în activitatea lor.

2 dintre experții noștri cheieRomulus este Doctor în Sociologie și are experienţă de peste 20 de ani în cercetarea de piaţă (cantitativă şi calitativă) şi consultanţă de marketing, având o bună cunoaştere a pieţei locale în domenii precum retail, farma, sau auto. Este specialist în rețele sociale și comportament de consum şi membru al organizaţiei profesionale ESOMAR.


Bogdan este doctor în sociologie și are peste 20 de ani experiență. Este cercetător al Academiei Române, ICCV, evaluator al EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency of the European Commission) și consultant pentru diverse agenţii guvernamentale, companii sau ONG-uri, incluzând The World Bank, UNDP, BERD, UNICEF, UNESCO, Soros Foundation, USAID, Ministerul Educaţiei, Preşedinţia României, Renault, OMV-Petrom, etc.

Contactează-ne! Îți vom răspunde repede.

  Nume:(*)

  Email:(*)

  Telefon:(*)

  Mesaj:(*)

  captcha

  Introdu codul din imagine: